Termeni si conditii

 

 1. INTRODUCERE

Site-ul cartierului residential Residence29, disponibil la adresa residence29.ro este detinut de catre NOVA CITY DEVELOPMENT SRL.
Accesul si folosirea Site-ului fac obiectul prezentelor Termeni si Conditii («Termeni si Conditii») si legilor aplicabile.
Pentru a putea utiliza Site-ul, Utilizatorii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si sa fie de acord cu folosirea cookie-urilor.
Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si Conditii sau cu o parte din prezentele Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul.

 

 1. DEFINITII

„Site”
residence29.ro
„Societatea” NOVA CITY DEVELOPMENT SRL, societate de drept roman, cu sediul social in Bucuresti, Str. Clucerului nr.35, etaj 3, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr J40/8386/2017, CUI: RO37692890, cont nr. RO05 BACX 0000 0014 8042 8001 RON deschis la Unicredit Bank,

„Utilizatorul/Utilizatorii”
Orice utilizator(i) care navigheaza si/sau citeste(sc) si/sau foloseste(sc) si/sau isi creeaza cont pe Site si/sau se aboneaza la Newsletter.

„Newsletter”
Orice stire, informatie, noutate transmisa Utilizatorilor abonati de catre Societate sub forma unei brosuri sau sub orice alta forma.

„Cont”
Reprezinta o colectie de informatii personale ale Utilizatorilor care le permite sa acceseze toate zonele Site-ului Societatii.

„Contract”
Contractul incheiat intre Utilizator si Societate, conform prezentelor Termene si Conditii

„Date cu caracter personal”
Orice informatie in legatura cu Utilizatorul care permite identificarea sa in mod direct sau indirect, incluzand, dar fara a se limita la nume, prenume, sex, data nasterii, numar de telefon, e-mail, adresa, etc. si care sunt furnizate de Utilizator cu scopul crearii unui Cont pe Site, abonarii la Newsletter, a transmiterii de opinii si sugestii, a publicarii de materiale sau pentru orice alte scopuri.

 

 1. ACCESAREA SITE-ULUI

3.1. Utilizatorii pot accesa Site-ul pur si simplu pentru informare, in acest caz acceptand faptul ca nu pot vizualiza toate zonele.
3.2. Exista zone in Site care necesita inregistrare (de ex. crearea unui Cont)sau completarea unui Formular de Contact) sau,abonare (de ex. Newsletter-ul)
La momentul inregistrarii Contului pe Site, Utilizatorul poate opta si pentru primirea unui Newsletter (oferte comerciale, invitatii la evenimente, oferte speciale ocazionate de anumite aniversari si alte tipuri de informari)
3.3. In cazul Newsletter-ului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea Utilizatorilor. Dezabonarea de la primirea Newsletter-ului nu implica si dezactivarea/stergerea Contului Utilizatorilor.
3.4. In functie de tipul de inregistrare (creare Cont pe Site, abonare Newsletter, completarea Formular de Contact etc), Utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, sex, data nasterii, adresa email, adresa postala, telefon, etc. Aceste date sunt folosite pentru identificarea, validarea sau completarea Contului de abonat sau pentru contactarea directa prin email sau telefon a Utilizatorului

 

 1. INCHEIEREA CONTRACTULUI

4.1. Inregistrarea si folosirea Site-ului constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate.
4.2. Contractul dintre Societate si Utilizatorul care doreste crearea unui Cont pe Site sau Inregistrarea intr-un Formular de Contact se incheie numai daca sunt urmati toti pasii enumerati mai jos:
a) varsta Utilizatorului este de minim 18 ani;
b) Utilizatorul acceseaza site-ul web residence29.ro
c) Utilizatorul citeste cu atentie prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate anexata si isi exprima consimtamantul cu privire la acestea bifand casuta „Sunt de acord cu Termenii si conditiile si cu Politica de confidentialitate”;
d) Utilizatorul isi creeaza un Cont sau se inregistreaza intr-un Formular de Contact prin completarea si transmiterea informatiilor reale despre sine, mentionate in formularul de inregistrare de pe Site;
e) Utilizatorul acceseaza pentru prima oara Contul sau folosind numele de utilizator si parola, care nu vor fi facute cunoscute niciunei persoane.
In cazul in care numele de utilizator si parola au fost furate sau compromise, va rugam sa notificati imediat Societatea prin transmiterea unui e-mail la adresa vanzari@millovillage.ro.
4.3. Contractul va fi considerat ca fiind incheiat in momentul in care Utilizatorul primeste o confirmare in acest sens de la Societate sub forma unui e-mail transmis la adresa mentionata la momentul crearii Contului mentionat la punctul 3.2 litera d)., cu exceptia situatiei in care Utilizatorul nu doreste crearea unui Cont pe Site, in acest caz contractul fiind considerat incheiat daca sunt urmati pasii mentionati la punctul 3.2 literele a) – c).
4.4. Prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, Utilizatorul intelege ca orice alte angajamente ulterioare sau concomitente in legatura cu prezentele Termeni si Conditii este inlocuita de prezentele Termene si Conditii. Prezentele Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane.

 

 1. DURATA SI INCETAREA CONTRACTULUI

5.1. Contractul se considera incheiat pentru o perioada nedeterminata.
5.2. Utilizatorul poate inceta folosirea Contului creat pe Site in orice moment, prin stergerea Contului creat sau prin trimiterea unui mesaj automat in Formularul de Contact cu textul DEZABONARE
5.3. Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge imediat Contul creat de catre un Utilizator in orice moment si fara notificare:
a) in cazul in care constata faptul ca acesta nu respecta prevederile prezentelor Termeni si Conditii sau ale altor politici publicate pe Site;
b) in cazul nefolosirii Contului pe o perioada indelungata.
5.4. Utilizatorul intelege ca dupa incetarea Contractului sa nu incerce sa efectueze o noua inregistrare de Cont pe Site, insa va putea folosi Site-ul numai in scop informativ, cu respectarea conditiilor de la punctul 3.2 literele a) – c).
5.5. In cazul in care Contractul va inceta, prevederile sectiunilor 5, 8, 11 si 12 vor ramane aplicabile.

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA

6.1. Societatea respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si solicita Utilizatorilor ca si acestia sa se conformeze oricaror drepturi de proprietate intelectuala detinute de Societate sau de terte persoane.
6.2. Continutul si elementele grafice ale Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la intregul continut textual, surse tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, sunt detinute de Societate si /sau, dupa caz, de Partenerii comerciali ai Societatii. Acestea sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor si prin alte legi si tratate. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea drepturilor de proprietate intelectuala detinute de catre Partenerii sai comerciali si care sunt utilizate pe Site ca urmare a acordului acestora din urma. In situatia in care continutul site-ului face referire la Partenerii comerciali ai Societatii, in concret fie la drepturi de proprietate intelectuala ale acestora, fie la activitatile comerciale pe care acestia le desfasoara, respectiv campanii comerciale, produse si servicii, preturi etc., Societatea nu poarta raspunderea asupra acuratetii si legalitatii informatiilor unui astfel de continut, care este pus la dispozitie in integralitate de catre Partenerii comerciali, acestia din urma purtand intreaga raspundere legala cu privire la acest continut.
6.3. Prin folosirea anumitor instrumente specifice ale Site-ului, acolo unde este precizat, Utilizatorii isi cedeaza, catre Societate, drepturile de proprietate intelectuala incluzand, dar fara a se limita la textele publicate pe Site, fisierele incarcate pe Site.
6.4. Utilizatorii au obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii precum si ale Partenerilor sai promovati pe Site, prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor legali.
6.5. Utilizatorii pot vizualiza, descarca si imprima pagini alte Site-ului numai pentru uzul personal, care face obiectul restrictiilor mentionate mai jos sau in orice alte clauze din prezentele Termeni si Conditii. Orice utilizare a continutului pentru alte scopuri, decat scopul personal, poate fi efectuata numai cu obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al Societatii si prin indicarea sursei informatiei.
In acest sens, Utilizatorilor le este interzis:
Ø sa republice materialele de pe Site (incluzand republicarea pe alte site-uri);
Ø sa vanda, inchirieze sau sub-licentieze materialele de pe Site;
Ø sa prezinte orice materiale de pe Site in public;
Ø sa reproduca, duplice, copieze sau exploateze materialele de pe Site in scopuri comerciale;
Ø sa redistribuie materialele de pe Site, cu exceptia continutului specific sau facut expres disponibil pentru redistribuire.
6.6. Aceste Termeni si Conditii nu garanteaza Utilizatorilor niciun drept, titlu sau interes cu privire la Site, la continutul detinut de alte persoane si publicat pe Site, la marcile, semnele sau alte drepturi de proprietate intelectuala detinute de Societate.
6.7. Avand in vedere faptul ca Societatea doreste imbunatatirea experientei Utilizatorilor pe Site, aceasta incurajeaza opiniile si sugestiile; totusi, Societatea poate folosi comentariile sau sugestiile fara niciun fel de obligatie fata de Utilizatori.
Opiniile si sugestiile pot fi transmise la adresa str. Clucerului nr.35, etaj 1, Bucuresti, sector 1

 

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI

7.1. Utilizatorii nu au dreptul:
a) sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa constituie o utilizare abuziva;
b) sa foloseasca Site-ul intr-o maniera sau sa intreprinda vreo actiune care cauzeaza sau poate cauza prejudicii Site-ului sau deteriorarea performantei, disponibilitatii sau accesibilitatii Site-ului;
c) sa foloseasca Site-ul in orice maniera care este ilegala, frauduloasa sau prejudiciabila sau in conexiune cu orice activitate ilegala, frauduloasa sau prejudiciabila;
d) sa foloseasca Site-ul pentru a copia, stoca, gazdui, transmite, folosi, publica sau distribui orice materiale care contin (sau sunt in conexiune) cu spyware, virusi de calculator, Trojan horse, viermi sau orice alte software-uri de virusare a calculatoarelor;
e) sa conduca orice activitati sistematice sau automate de colectare a datelor (incluzand, dar fara a se limita la extragerea si recoltarea datelor) cu privire sau in relatie cu Site-ul, fara consimtamantul prealabil si scris al Societatii;
f) sa foloseasca datele colectate de pe Site pentru orice activitati directe sau indirecte de comercializare (marketing), incluzand, dar fara a se limita la e-mail marketing, SMS marketing, telemarketing si adresare directa prin posta;
g) sa foloseasca datele colectate de pe Site pentru a contacta persoane fizice, juridice sau alte persoane si entitati.

 

 1. RENUNTARI SI CESIUNI

8.1. Nicio situatie in care Societatea nu actioneaza de indata pentru realizarea unui drept al sau nu va fi interpretata ca o renuntare la acel drept sau la realizarea acestuia.
8.2. Daca o prevedere din prezentele Termeni si Conditii se va dovedi nevalida sau fara efect, celelalte prevederi nu vor fi afectate de aceasta, ramanand in vigoare si pe deplin valide, fiind interpretate in sensul cel mai extins permis de lege.
In cazul de mai sus, prevederea nevalida sau fara efect va fi inlocuita printr-o alta, acceptabila din punct de vedere legal, si care sa produca efecte juridice cat mai apropiate de intentia Societatii. Cele de mai sus se aplica si in cazul omisiunilor.
8.3. Utilizatorii nu isi pot ceda parte sau totalitatea drepturilor, in temeiul prezentelor Termeni si Conditii.
8.4. Societatea isi poate ceda drepturile catre oricare dintre subsidiarele sau filialele sale, ori catre orice succesor in drepturi asociat cu Site-ul.

 

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

9.1. Societatea pune la dispozitie Site-ul „CA ATARE”, „CU TOATE VICIILE” si „ASTFEL CUM ACESTA ESTE DISPONIBIL”, fara vreo garantie expresa sau implicita. NEGAM DE ASEMENEA ORICE GARANTIE, INCLUSIV ORICE GARANTII DE COMERCIALIZARE, CALITATE SATISFACATOARE, PRECIZIE PENTRU UN SCOP SAU NEVOIE SPECIALA. NU GARANTAM CA REZULTATUL CARE POATE FI OBTINUT DIN UTILIZAREA SITE-ULUI VA FI EFECTIV, SIGUR SAU PRECIS SAU CA VA INTRUNI CERINTELE UTILIZATORULUI.
9.2. Societatea nu garanteaza ca Site-ul va fi disponibil in mod constant sau disponibil.
Daca sunt necesare lucrari de intretinere si Site-ul nu este disponibil pentru motive de intretinere, Societatea va informa Utilizatorii la momentul accesarii Site-ului.
Societatea nu va fi raspunzatoare pentru caderi de internet/retea si, in special, pentru caderi din cauza carora Site-ul nu poate fi accesat ca urmare a unor dificultati tehnice sau de alta natura care se regasesc in afara sferei de influenta a Societatii, de ex. forta majora, culpa tertelor persoane.
9.3. Societatea nu raspunde pentru datele personale inexacte si/sau neadevarate furnizate de Utilizatori, in special pentru cele furnizate de minori, cu scopul de a crea aparenta varstei minime de 18 ani, in vederea crearii unui Cont pe Site.
9.4. Utilizatorul intelege faptul ca Societatea nu are control si nici obligatia de a actiona cu privire la:
a) continutul care este accesat de catre Utilizator prin intermediul Site-ului;
b) efectul continutului asupra Utilizatorului accesat prin intermediul Site-ului;
c) interpretarea sau utilizarea de catre Utilizator a continutului Site-ului;
d) actiunile pe care le intreprinde Utilizatorul ca urmare a accesarii continutului Site-ului;
e) continutul sau acuratetea, conformitatea cu dreptul de autor, legalitatea sau decenta materialelor/informatiilor care se regasesc pe link-urile care trimit catre alte site-uri, de politica de confidentialitate si de termenii si conditiile practicate de acestia. Se recomanda consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest Site;
f) prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site si care provin din surse externe;
g) prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.
9.5. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nicio dauna indirecta, speciala, incidentala care rezulta din utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza Site-ul.
9.6. Utilizatorul intelege ca produsele sau promotiile comerciale promovate pe Site nu apartin Societatii, ci Partenerilor comerciali ai acesteia si ca preturile afisate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate, pentru care Societatea nu isi asuma raspunderea juridica. Prezentarile afisate pe Site privind produsele, serviciile si promotiile prezentate pe Site apartin in exclusivitate Partenerilor comerciali care sunt raspunzatori pe deplin conform legii de informatiile furnizate.
9.7. Utilizatorul intelege ca Societatea nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si Conditii.
9.8. Utilizatorul intelege ca in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii ale Partenerilor comerciali ai Societatii au fost afisate gresit, Societatea isi aloca dreptul de a modifica informatiile afisate pe Site, fara a i se putea atrage raspunderea.
9.9. Utilizatorul intelege ca imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele Partenerilor comerciali ai Societatii, livrate, pot diferi in orice mod, atat ca imagine cat si datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara a putea atrage raspunderea Societatii.
9.10. Societatea nu garanteaza utilizarea optima a Site-ului decat prin utilizarea browserului Internet Explorer cel putin la nivelul versiunea 9, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.

 

 1. DECLARATIE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

10.1. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata („Legea nr. 677/2001”), Societatea va colecta datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, numai in scopuri comerciale si de marketing, crearii Contului Utilizatorilor pe Site, asigurarii abonamentului Utilizatorilor la Newsletter, precum si in scopuri de comunicare directa prin SMS sau telefon.
10.2. Societatea se obliga sa respecte urmatoarele obligatii:
a) va actiona intocmai pentru realizarea scopului susmentionat;
b) va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Prin accesarea Site-ului, inregistrarea Contului si/sau abonarea la newsletter, Utilizatorul confirma si este de acord, in mod expres si neechivoc, ca Societatea sa prelucreze datele sale cu caracter personal pentru realizarea scopului de mai sus.
10.3. Societatea va prelucra datele cu caracter personal ale Utilizatorului pe intreaga perioada de timp necesara atingerii scopului de mai sus si chiar ulterior, in conformitate cu legislatia aplicabila.
10.4. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, Utilizatorul are, in calitate de persoana vizata, urmatoarele drepturi:
a) dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit, dupa caz, confirmarea ca datele sale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de Societate sau de Partenerii sai comerciali, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformarea acestora in date anonime, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform celor de mai sus;
b) dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
c) dreptul de a cere si de a obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii Utilizatorului, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte sau reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care il afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date astfel cum a fost descrisa anterior;
d) dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si/sau justitiei pentru apararea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001.
Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia Societatii. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal necesare pentru realizarea scopului mentionat mai sus, precum si solicitarea ulterioara de stergere a datelor personale ale Utilizatorului implica stergerea din sistem a Contului Utilizatorului si/sau dezabonarea de la Newsletter si imposibilitatea de a primi informatii despre promotiile Societatii.
Daca unele dintre datele Utilizatorului sunt incorecte, acesta este rugat sa contacteze Societatea cat mai curand posibil.

 

 1. INCALCAREA PREZENTELOR TERMENI SI CONDITII

11.1. Fara prejudicierea altor drepturi ale Societatii sub aceste Termene si Conditii, daca Utilizatorii incalca prezentele Termeni si Conditii in orice fel sau daca Societatea suspecteaza in mod rezonabil ca acestia au incalcat prezentele Termeni si Conditii, Societatea poate:
a) transmite Utilizatorilor una sau mai multe atentionari formale;
b) suspenda temporar accesul Utilizatorilor pe Site;
c) dezactiva Contul Utilizatorilor pe Site;
d) interzice in mod permanent accesul Utilizatorilor pe Site;
e) bloca accesul la Site al aparatelor tehnice care folosesc adresa de IP a Utilizatorului;
f) contacta unul sau pe toti furnizorii de servicii de internet ai Utilizatorului pentru a le solicita blocarea accesului Utilizatorului pe Site;
g) initia actiuni legale impotriva Utilizatorilor, fie pentru incalcarea Contractului sau altele asemenea.
11.2. In cazul in care Societatea suspenda, interzice sau blocheaza accesul Utilizatorului la Site sau la o parte din Site, Utilizatorul nu trebuie sa intreprinda nicio actiune care sa impiedice o asemenea suspendare, interdictie sau blocare.

 

 1. DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

12.1. Aceste Termeni si Conditii sunt guvernate si interpretate in conformitate cu dreptul roman.
12.2. Se va incerca in prealabil rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prezentele Termeni si Conditii, pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi adresata spre solutionare instantei romane competente.
12.3. Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

 

 1. PREVEDERI DIVERSE

13.1. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica / completa prezentele Termeni si Conditii in orice moment, care vor fi publicate pe Site.
In cazul in care o modificare/completare aduce atingere drepturilor Utilizatorului, Societatea il va notifica prin transmiterea unui mesaj la adresa de e-mail asociata Contului.
Prin continuarea folosirii Site-ului ulterior intrarii in vigoare a unor modificari/completari, Utilizatorul este de acord sa le respecte.
Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.
IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTELE TERMENE SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITE-UL.
13.2. Utilizatorii ne pot contacta:
a) prin posta: str. Clucerului nr.35, etaj 1, Bucuresti, sector 1
b) prin e-mail: vanzari@millovillage.ro.
13.3. Societatea informeaza, prin prezenta, Utilizatorul ca va desfasura activitati de marketing si va transmite informatii de marketing Utilizatorului, ca urmare a exprimarii consimtamantului prin bifarea casutei de mai jos.
□ Utilizatorul este expres de acord cu primirea informatiilor de marketing din partea Societatii.
□ Utilizatorul este expres de acord cu prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate.