Residence 29 face parte, alaturi de Residence 02, Residence 10, Millo Village, si Millo Apartments, din portofoliul Nova Development.

Compania are in derulare proiecte cu o valoare aproximativa de 30 mil. EURO vizand, in principal, dezvoltarea segmentului rezidential in zona de Nord a capitalei.

Contrar tendintelor pietei, viziunea noastra asupra modului in care ar trebui sa se construiasca este dominata de responsabilitate, calitate si incredere.

Constructorul ales pentru dezvoltarea ansamblurilor Nova Development are peste 25 de ani experiență, fiind un Contractor General cu un portofoliu vast de proiecte rezidențiale, comerciale, industriale și de specialitate.

Proiectele pe care le dezvoltam sunt calibrate pentru a livra maximul de valoare raportat la pretul platit de beneficiarii finali ai lucrarilor. Inainte de a construi mult ne dorim sa construim bine.

Suntem deschizi colaborarilor si parteneriatelor sustenabile.

Daca aveti terenuri pe care doriti sa le dezvoltati alaturi de noi, sau propuneri de parteneriate, ne puteti contacta utilizand formularul sau numarul de mai jos.

0745.082.221

Camp de colectare date