Ansamblul Residence29 cuprinde 11 locuinte, din care 10 sunt in sistem duplex (cuplate) si o locuinta individuala pe malul lacului. Suprafata construita pentru o locuinta este de 256,5mp, iar Suprafata utila de 230.5mp. Regimul de inaltime este Parter + Etaj1 + Etaj 2 Retras. Fiecare imobil dispune de 2 locuri de parcare si gradina proprie.

Imobilul amplasat individual pe teren are functiune de locuinta unifamiliala, cu regim de inaltime Parter + Etaj1 + Etaj 2 Retras si dispune de o gradina generoasa pe malul lacului.

SUPRAFETE UNITATI LOCATIVE

UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 1 A Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 296,5 mp
S spații verzi 121.5 mp
S alei + spații parcare 64 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 1 B Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 255 mp
S spații verzi 93 mp
S alei + spații parcare 51 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 2 A Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 257 mp
S spații verzi 94.5 mp
S alei + spații parcare 51.5 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 2 B Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 252 mp
S spații verzi 96 mp
S alei + spații parcare 45 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 3 A Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 254 mp
S spații verzi 97.5 mp
S alei + spații parcare 45.5 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 3 B Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 261 mp
S spații verzi 99 mp
S alei + spații parcare 51 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 4 A Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 263 mp
S spații verzi 100.5 mp
S alei + spații parcare 51.5 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 4 B Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 252 mp
S spații verzi 102 mp
S alei + spații parcare 39 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 5 A Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 254 mp
S spații verzi 103.5 mp
S alei + spații parcare 39.5 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 5 B Suprafață desfășurată 317,5 mp
Suprafață utilă 230.5 mp
Suprafață teren 466,5 mp
S spații verzi 304.5 mp
S alei + spații parcare 51 mp
UNITATE SUPRAFETE MP
LOT 6 A Suprafață desfășurată 294 mp
Suprafață utilă 225.5 mp
Suprafață teren 670 mp
S spații verzi 506 mp
S alei + spații parcare 34 mp

FINISAJE SI DOTARI

Inchideri perimetrale (pereti exteriori)

Peretii exteriori sunt realizati din Caramida tip Porotherm 25/30 Light Plus, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 15 cm grosime si tencuiala decorativa, cu proprietati hidrofuge.

Finisajele exterioare sunt alcatuite din:

  • termosistem cu finisaj din tencuiala decorativa alba, marca Caparol, la etajul 1 si gri deschis la etajul 2, aplicat pe polistiren expandat de 15 cm;
  • fatada parterului este placata cu ceramica de exterior 6mm, import Spania, calitatea I;
  • fatada etajului 1 este partial placata cu fatada ventilat tip HPL;
  • tamplaria usii de acces este metalica;
  • tamplaria de exterior este realizata din aluminiu, marca Reynaers, cu bariera termica si geam termopan securizat, de culoare negru mat.

Compartimentari interioare (pereti interiori)

La interior peretii despartitori, neportanti, au 11.5 cm grosime si sunt realizati din zidarie neportanta, caramida cu goluri tip Porotherm Light Plus si pereti din gips-carton pe structura metalica de aluminiu, cu umplutura de vata minerala fonoizolanta. Zidaria exterioara si interioara, neportanta, va fi ancorata, din doua în doua asize, cu armatura profil OB Ø 8 mm, de stâlpii cadrului de beton armat.

Tamplarie exterioara

Tamplaria exterioara este realizata din profile Reynaers, din aluminiu, avand geam tip termopan, clar, cu protectie low-E. Culoarea tamplariei este negru mat, atat in exterior cat si in interior. Feroneria este din aluminiu de culoare neagra sau argintiu.
Ferestrele standard sunt intr-un canat sau in doua canate, acestea din urma avand o parte semimobila/simpla-deschidere, cu blocare si o parte mobila, cu dubla-deschidere.

Pachetul standard nu cuprinde: rulouri exterioare, plase contra insectelor, aer conditionat. Se va putea opta pentru aceste echipari ulterior receptionarii caselor, achizitionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare. Usa de acces pentru fiecare casa este metalica.

Despre

Tencuieli si vopsitorii interioare

In interiorul caselor, tencuiala peretilor de inchidere este de tip tencuiala mecanizata si strat de glet. Tavanele se finiseaza cu gips carton pe structura metalica. Placile din gips-carton utilizate sunt adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala).
In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, scafe, plafoane suspendate).
Vopsitoria peretilor si tavanelor este realizata cu vopsele superlavabile de import, marca Caparol, iar culoarea standard este alb.

Placaje ceramice si alte finisaje speciale

Placajele ceramice sunt din import, achiziontate de la producatori celebri, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.
Scara este metalica placata cu parchet de lemn, dublu stratificat.

Parchet

In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet de lemn dublu stratificat, grosime 10 mm, import UE.

Tamplarie interioara

Usile interioare sunt marca Barausse Italia, pline, si cu feronerie din inox satinat.
Usile de intrare in case sunt cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf.
Pentru a se asigura un aspect unitar in interiorul complexului, usile de acces in case sunt identice ca aspect si finisaj.

Parapeti si alte elemente decorative

Corpurile de iluminat pozitionate pe aleea de acces, in fata caselor, asigura nivelul de iluminat necesar si au aspect decorativ.

Finisaje fatada

Tipurile si dimensiunile golurilor fatadei sunt stabilite prin documentatia PT, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire.

Valoarea ambientala a cladirilor este conferita de volumetrie si jocul de culori al finisajului pe fatada. Finisajul general al fatadei este de tip sistem termoizolant compus din polistiren expandat de 15 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge, de culoare alba, marca Caparol, placata cu ceramica de exterior si fatada ventilata HPL din lemn.

Terasa

Tipul de deck utilizat la finisarea terasei este antiderapant si rezistent la schimbarile climatice.

Amenajare exterioara

Pentru amenajarea spatiilor exterioare se utilizeaza dale inierbate.

Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat, de tip aplica, montate atat in zona spatiilor private cat si spre spatiile comune.

Obiecte Sanitare

Obiectele sanitare sunt din import Spania/Italia iar bateriile din gama Treemme/ Hans Grohe.

Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, marca Viessmann/Buderus. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si sigurantei in exploatare, normelor tehnice in vigoare aplicabile.

Traseul sistemului de incalzire in pardoseala este marca Tece, import Germania.

be
di-m

In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie la fiecare utilizator si cu extractor gama Soler&Palau montat la capat de coloana.

Pentru a facilita echiparea ulterioara a caselor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite de preinstalare si circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat. Achizitionarea si montarea echipamentelor de aer conditionat reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii caselor, de catre cumparator.

Fiecare casa are contorizare individuala pentru energia electrica. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune.Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru.

Aparatele electrice pentru realizarea retelelor din case si spatiile comune, precum si aparatele de microcomutatie (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt din import, marca Legrand.

Intr-o casa, circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, dar integral de tip schuko (cu impamantare). Fiecare casa are prevazuta cate doua prize pentru instalatia de internet, una la parter si una la mansarda. Pentru bucatarii, standard, sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor/plita electrica, hota, frigider.

La parter exista si camera tehnica unde sunt prevazute instalatii electrice pentru centrala termica si masina de spalat rufe.

Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de casa la tabloul general al complexului si realizarea circuitelor de la tablourile de casa pana la aparatele si consumatorii din aceasta.

Eventualele retele/circuite speciale: sonorizare, sisteme antiefractie, etc. reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii caselor de catre cumparator.

Nota:
Oriunde apare cuvantul similar *, acesta reprezinta faptul ca dezvoltatorul, in cazul in care, din motive independente de vointa sa, datorita conditiilor sau a lipsei materialelor din stocul furnizorilor, acesta poate alege alte materiale de finisaje, similare sau de calitate mai buna decat cele mentionate mai sus.

DRUMUL BISERICII 29
Pipera, Bucuresti, Romania
Vizionari: +40 745 082 221
Cere oferta: vanzari@residence29.ro